食品安全関係情報詳細

資料管理ID syu04311620301
タイトル Food Additives & Contaminants: Part A(Vol.32 ,No.7 ,2015年7月)に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード
資料日付 2015年7月1日
分類1 -
分類2 -
概要(記事)  Food Additives & Contaminants: Part A(Vol.32
,No.7
,2015年7月)に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。
1. Plant essential oils and allied volatile fractions as multifunctional additives in meat and fish-based food products: a review (pp. 1049~1064)
精油、添加物、酸化防止剤
2. Use and impact of usual intake models on dietary exposure estimate and risk assessment of chemical substances: a practical example for cadmium
, acrylamide and sulphites (pp. 1065~1074)
カドミウム、アクリルアミド、亜硫酸塩、ばく露評価
3. Influence of deep-frying using various commercial oils on acrylamide formation in French fries (pp. 1083~1088)
アクリルアミド、市販の食用油、熱伝導係数
4. Do fattening process and biological parameters affect the accumulation of metals in Atlantic bluefin tuna?(pp. 1129~1139)
重金属、微量元素、マグロ
5. Determination of aflatoxin M1 in breast milk as a biomarker of maternal and infant exposure in Colombia (pp. 1192~1198)
アフラトキシン、母乳、コロンビア
6. Bisphenol A contamination in soft drinks as a risk for children’s health in Italy (pp. 1207~1214)
ビスフェノールA、ソフトドリンク、小児、イタリア
地域 その他
国・地方 その他
情報源(公的機関) その他
情報源(報道) Food Additives & Contaminants: Part A
URL http://www.tandfonline.com/toc/tfac20/current#.VbBWiaMt1TA
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