食品安全関係情報詳細

資料管理ID syu04100910301
タイトル Journal of Food Protection (June 2014 , Vol.77 , No.6)に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード
資料日付 2014年8月28日
分類1 -
分類2 -
概要(記事)  Journal of Food Protection (June 2014
, Vol.77
, No.6)に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。
1.Prevalence
, Concentrations
, and Antibiotic Sensitivities of Salmonella Serovars in Poultry from Retail Establishments in Seattle
, Washington (pp. 885~893)
米国、鶏肉、サルモネラ属菌、汚染率、菌数、薬剤感受性
2.Counts
, Serotypes
, and Antimicrobial Resistance of Salmonella Isolates on Retail Raw Poultry in the People’s Republic of China (pp. 894~902)
中国、鶏肉、サルモネラ属菌、菌数、血清型、薬剤耐性
3.Effects of Selected Cooking Procedures on the Survival of Escherichia coli O157:H7 in Inoculated Steaks Cooked on a Hot Plate or Gas Barbecue Grill (pp. 919~926)
カナダ、牛肉、腸管出血性大腸菌O157:H7、調理法、バーベキューグリル、ホットプレート
4.Reduction of Patulin in Apple Juice Products by UV Light of Different Wavelengths in the UVC Range (pp. 963~971)
カナダ、パツリン、りんごジュース、紫外線
5.Retail Ready-to-Eat Food as a Potential Vehicle for Staphylococcus spp. Harboring Antibiotic Resistance Genes (pp. 993~998)
ポーランド、非加熱喫食用食品、ブドウ球菌、薬剤耐性遺伝子
6.Survey of Ochratoxin A in Freshly Harvested Durum and Hard Red Spring Wheat in the United States
, 2011 and 2012 (pp. 1005~1009)
米国、デュラム小麦、硬質春播小麦、オクラトキシンA
7.An Evaluation of Aflatoxin and Cyclopiazonic Acid Production in Aspergillus oryzae (pp. 1010~1016)
韓国、アスペルギルス・オリゼー、アフラトキシン、シクロピアゾン酸、産生
8.Contents and Risk Assessment of Heavy Metals in Marine Invertebrates from Korean Coastal Fish Markets (pp. 1022~1030)
韓国、水産無脊椎動物、重金属、カドミウム、水銀、鉛
地域 その他
国・地方 その他
情報源(公的機関) その他
情報源(報道) Journal of Food Protection
URL http://www.ingentaconnect.com/content/iafp/jfp/2014/00000077/00000006
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