食品安全関係情報詳細
| 資料管理ID | syu04870830301 |
| タイトル | Risk Analysis(Vol.37 ,No.11 ,2017年11月)に掲載された食品安全関連情報の表題及びキーワード |
| 資料日付 | 2017年11月1日 |
| 分類1 | - |
| 分類2 | - |
| 概要(記事) | Risk Analysis(Vol.37 ,No.11 ,2017年11月)に掲載された食品安全関連情報の表題及びキーワードは以下のとおり。 1.Fish for Dinner? Balancing Risks , Benefits , and Values in Formulating Food Consumption Advice (pp. 2041~2052) メチル水銀、オメガ-3脂肪酸、リスク-便益分析 2.Quantitative Risk Assessment of Norovirus Transmission in Food Establishments: Evaluating the Impact of Intervention Strategies and Food Employee Behavior on the Risk Associated with Norovirus in Foods (pp. 2080~2106) 微生物リスク評価、ノロウイルス、食品小売店 |
| 地域 | その他 |
| 国・地方 | その他 |
| 情報源(公的機関) | その他 |
| 情報源(報道) | Risk Analysis |
| URL | http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/risa.2017.37.issue-11/issuetoc |