食品安全関係情報詳細
資料管理ID | syu04311590301 |
タイトル | Food Additives & Contaminants: Part B (Vol.8 ,No.2 ,2015年6月)に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード |
資料日付 | 2015年6月1日 |
分類1 | - |
分類2 | - |
概要(記事) | Food Additives & Contaminants: Part B (Vol.8 ,No.2 ,2015年6月)に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。 1.Assessment of lead , cadmium and mercury in seafood marketed in Puglia and Basilicata (Italy) by inductively coupled plasma mass spectrometry (pp.85~92) 鉛、カドミウム、水銀、重金属、海産物 2.Acrylamide levels in selected Colombian foods (pp. 99~105) アクリルアミド、食品、コロンビア 3.Veterinary drug residues in domestic and imported foods of animal origin in the Republic of Korea(pp.106~112) 動物用医薬品、残留、韓国、非ステロイド性抗炎症薬(NSAIDs) 4.Lead and cadmium in raw buffalo , cow and ewe milk from west Azerbaijan , Iran(pp.123~127) 鉛、カドミウム、乳、イラン 5.Detection of aflatoxin M1 in milk , cheese and sour cream samples from Costa Rica using enzyme-assisted extraction and HPLC(pp.128~135) アフラトキシンM1、乳、チーズ、コスタリカ 6.Arsenic in rice and diets of children(pp.149~156) ヒ素、コメ、小児、豪州 |
地域 | その他 |
国・地方 | その他 |
情報源(公的機関) | その他 |
情報源(報道) | Food Additives & Contaminants: Part B |
URL | http://www.tandfonline.com/toc/tfab20/8/2#.VcAb_KOQNbs |