食品安全関係情報詳細

資料管理ID syu04311590301
タイトル Food Additives & Contaminants: Part B (Vol.8 ,No.2 ,2015年6月)に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード
資料日付 2015年6月1日
分類1 -
分類2 -
概要(記事)  Food Additives & Contaminants: Part B (Vol.8
,No.2
,2015年6月)に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。
1.Assessment of lead
, cadmium and mercury in seafood marketed in Puglia and Basilicata (Italy) by inductively coupled plasma mass spectrometry (pp.85~92)
鉛、カドミウム、水銀、重金属、海産物
2.Acrylamide levels in selected Colombian foods (pp. 99~105)
アクリルアミド、食品、コロンビア
3.Veterinary drug residues in domestic and imported foods of animal origin in the Republic of Korea(pp.106~112)
動物用医薬品、残留、韓国、非ステロイド性抗炎症薬(NSAIDs)
4.Lead and cadmium in raw buffalo
, cow and ewe milk from west Azerbaijan
, Iran(pp.123~127)
鉛、カドミウム、乳、イラン
5.Detection of aflatoxin M1 in milk
, cheese and sour cream samples from Costa Rica using enzyme-assisted extraction and HPLC(pp.128~135)
アフラトキシンM1、乳、チーズ、コスタリカ
6.Arsenic in rice and diets of children(pp.149~156)
ヒ素、コメ、小児、豪州
地域 その他
国・地方 その他
情報源(公的機関) その他
情報源(報道) Food Additives & Contaminants: Part B
URL http://www.tandfonline.com/toc/tfab20/8/2#.VcAb_KOQNbs