食品安全関係情報詳細
資料管理ID | syu04281040301 |
タイトル | Food Additives & Contaminants: Part A(Vol.32 ,No.6 ,2015年6月) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード |
資料日付 | 2015年6月1日 |
分類1 | - |
分類2 | - |
概要(記事) | Food Additives & Contaminants: Part A(Vol.32 ,No.6 ,2015年6月) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。 1.Occurrence of pesticide residues and transformation products in different types of dietary supplements(pp.849~856) 残留農薬、ダイエタリーサプリメント、変換生成物 2.Colonisation of winter wheat grain by Fusarium spp. and mycotoxin content as dependent on a wheat variety , crop rotation , a crop management system and weather conditions(pp.874~910) 秋まき小麦、輪作、フザリウム属菌 3.Fungal and bacterial metabolites associated with natural contamination of locally processed rice (Oryza sativa L.) in Nigeria(pp.950~959) コメ、マイコトキシン、アフラトキシン、ゼアラレノン、ナイジェリア 4.Saxitoxins and okadaic acid group: accumulation and distribution in invertebrate marine vectors from Southern Chile(pp.984~1002) 自然毒、貝毒、オカダ酸、サキシトキシン 5.Characterisation and potential migration of silver nanoparticles from commercially available polymeric food contact materials(pp.1003~1011) 容器包装、銀ナノ粒子、移行 |
地域 | その他 |
国・地方 | その他 |
情報源(公的機関) | その他 |
情報源(報道) | Food Additives & Contaminants: Part A |
URL | http://www.tandfonline.com/toc/tfac20/current#.VXT00KOQNbs |