食品安全関係情報詳細
| 資料管理ID | syu04261350301 |
| タイトル | Journal of Agricultural and Food Chemistry (Vol.63 ,No.13 ,2015年4月8日) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード |
| 資料日付 | 2015年4月8日 |
| 分類1 | - |
| 分類2 | - |
| 概要(記事) | Journal of Agricultural and Food Chemistry (Vol.63 ,No.13 ,2015年4月8日) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。 1.Uptake of Cadmium by Rice Grown on Contaminated Soils and Its Bioavailability/Toxicity in Human Cell Lines (Caco-2/HL-7702) (pp.3599~3608) カドミウム汚染土壌、コメ、ヒト細胞株 2.Food Coloring Agents and Plant Food Supplements Derived from Vitis vinifera: A New Source of Human Exposure to Ochratoxin A (pp.3609~3614) 食品着色剤、ブドウ由来、オクラトキシンA |
| 地域 | その他 |
| 国・地方 | その他 |
| 情報源(公的機関) | その他 |
| 情報源(報道) | Journal of Agricultural and Food Chemistry |
| URL | http://pubs.acs.org/toc/jafcau/63/13 |