食品安全関係情報詳細
資料管理ID | syu04251260301 |
タイトル | Applied and Environmental Microbiology (April 2015 , Vol.81 , No.7)に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード |
資料日付 | 2015年4月1日 |
分類1 | - |
分類2 | - |
概要(記事) | Applied and Environmental Microbiology (April 2015 , Vol.81 , No.7)に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。 1.Long-Term Study of Vibrio parahaemolyticus Prevalence and Distribution in New Zealand Shellfish (pp.2320~2327) ニュージーランド、腸炎ビブリオ、カキ、ミドリイガイ、海水温 2.The Growing Season , but Not the Farming System , Is a Food Safety Risk Determinant for Leafy Greens in the Mid-Atlantic Region of the United States (pp.2395~2407) 米国、有機農法、葉物野菜、栽培時期、微生物汚染、天候、堆肥、灌漑水 3.Microbial Safety and Sanitary Quality of Strawberry Primary Production in Belgium: Risk Factors for Salmonella and Shiga Toxin-Producing Escherichia coli Contamination (pp.2562~2570) ベルギー、いちご栽培、サルモネラ属菌、志賀毒素産生大腸菌、灌漑水 4.Multifactorial Effects of Ambient Temperature , Precipitation , Farm Management , and Environmental Factors Determine the Level of Generic Escherichia coli Contamination on Preharvested Spinach (pp.2635~2650) 米国、テキサス、コロラド、ホウレンソウ、大腸菌汚染、農場管理方法、環境、天候 |
地域 | その他 |
国・地方 | その他 |
情報源(公的機関) | その他 |
情報源(報道) | Applied and Environmental Microbiology |
URL | http://aem.asm.org/content/81/7.toc |