食品安全関係情報詳細

資料管理ID syu04251230301
タイトル Journal of Food Protection (March 2015 , Vol.78 , No.3) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード
資料日付 2015年3月1日
分類1 -
分類2 -
概要(記事)  Journal of Food Protection (March 2015
, Vol.78
, No.3) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。
1.Consumer Education Needed on Norovirus Prevention and Control: Findings from a Nationally Representative Survey of U.S. Adults (pp. 484~490)
米国、ノロウイルス、感染、予防、成人、教育
2.Transmission of Escherichia coli O157:H7 to Internal Tissues and Its Survival on Flowering Heads of Wheat (pp. 518~524)
米国、コムギ、花、腸管出血性大腸菌O157:H7、生残
3.Distribution of Radioactive Cesium (134Cs plus 137Cs) in Rice Fractions during Polishing and Cooking (pp. 561~566)
日本、コメ、放射性セシウム、精米、加熱調理、分布
4.Ochratoxin A in Stored U.S. Barley and Wheat (pp. 597~601)
米国、オオムギ、コムギ、貯蔵、オクラトキシンA
5.Bacterial Contamination in Saeng-go-gi
, a Ready-to-Eat Fresh Raw Beef Dish Sold in Restaurants in South Korea ( pp. 619~623)
韓国、センコギ、生の牛肉料理、腸管出血性大腸菌O157:H7
地域 その他
国・地方 その他
情報源(公的機関) その他
情報源(報道) Journal of Food Protection
URL http://www.ingentaconnect.com/content/iafp/jfp/2015/00000078/00000003;jsessionid=91jac350je7dj.alexandra