食品安全関係情報詳細
資料管理ID | syu04870830301 |
タイトル | Risk Analysis(Vol.37 ,No.11 ,2017年11月)に掲載された食品安全関連情報の表題及びキーワード |
資料日付 | 2017年11月1日 |
分類1 | - |
分類2 | - |
概要(記事) | Risk Analysis(Vol.37 ,No.11 ,2017年11月)に掲載された食品安全関連情報の表題及びキーワードは以下のとおり。 1.Fish for Dinner? Balancing Risks , Benefits , and Values in Formulating Food Consumption Advice (pp. 2041~2052) メチル水銀、オメガ-3脂肪酸、リスク-便益分析 2.Quantitative Risk Assessment of Norovirus Transmission in Food Establishments: Evaluating the Impact of Intervention Strategies and Food Employee Behavior on the Risk Associated with Norovirus in Foods (pp. 2080~2106) 微生物リスク評価、ノロウイルス、食品小売店 |
地域 | その他 |
国・地方 | その他 |
情報源(公的機関) | その他 |
情報源(報道) | Risk Analysis |
URL | http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1111/risa.2017.37.issue-11/issuetoc |