食品安全関係情報詳細

資料管理ID syu04750770301
タイトル Food Additives & Contaminants PartA(Vol.34 ,No.3 ,2017年3月)に掲載された食品安全関連情報の表題及びキーワード
資料日付 2017年3月1日
分類1 -
分類2 -
概要(記事)  Food Additives & Contaminants PartA(Vol.34
,No.3
,2017年3月)に掲載された食品安全関連情報の表題及びキーワードは以下のとおり。
1.Comparison of food colour regulations in the EU and the US: a review of current provisions(pp.335~355)
食品着色料規制、欧州と米国
2.Characterisation of food contact non-stick coatings containing TiO2 nanoparticles and study of their possible release into food(pp.421~433)
食品接触被膜、二酸化チタンナノ粒子、食品への移行
3.Six open questions about the migration of engineered nano-objects from polymer-based food-contact materials: a review(pp.434~450)
移行、食品接触材、人工ナノ物質
地域 その他
国・地方 その他
情報源(公的機関) その他
情報源(報道) Food Additives & Contaminants PartA
URL http://www.tandfonline.com/toc/tfac20/34/3?nav=tocList