食品安全関係情報詳細

資料管理ID syu04471080301
タイトル Food Additives & Contaminants: Part A (Vol.33 ,No.3 ,2016年3月) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード
資料日付 2016年3月1日
分類1 -
分類2 -
概要(記事)  Food Additives & Contaminants: Part A (Vol.33
,No.3
,2016年3月) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。
1. Analysis of saturated and aromatic hydrocarbons migrating from a polyolefin-based hot-melt adhesive into food (pp. 473~488)
ホットメルト接着剤、食品接触材料、移行、飽和炭化水素、芳香族炭化水素
2. Identification of print-related contaminants in food packaging (pp. 518~529)
容器包装、裏移り、光開始剤、印刷
3. Nanoclay migration from food packaging materials (pp.530~539)
容器包装、ナノクレイ、移行、ナノ粒子
4. Potential economic losses to the US corn industry from aflatoxin contamination (pp.540~550)
アフラトキシン、米国、経済的損失、トウモロコシ
地域 その他
国・地方 その他
情報源(公的機関) その他
情報源(報道) Food Additives & Contaminants: Part A
URL http://www.tandfonline.com/toc/tfac20/33/3