食品安全関係情報詳細

資料管理ID syu04420890301
タイトル Food Additives & Contaminants: Part A (Vol.33 ,No.1 ,2016年1月) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード
資料日付 2016年1月1日
分類1 -
分類2 -
概要(記事)  Food Additives & Contaminants: Part A (Vol.33
,No.1
,2016年1月) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。
1. Dietary intake of non-nutritive sweeteners in type 1 diabetes mellitus children (pp. 19~26)
人工甘味料、アセスルファムK、サイクラミン酸、ステビオール配糖体、糖尿病、小児
2. Quantitative risk assessment on the dietary exposure of Finnish children and adults to nitrite (pp. 41~53)
亜硝酸塩、フィンランド、ばく露評価、一日摂取許容量(ADI)
3. Cooking rice in excess water reduces both arsenic and enriched vitamins in the cooked grain (pp. 78~85)
無機ヒ素、総ヒ素、炊飯、コメ、鉄、葉酸
4. Natural occurrence of bisphenol F in mustard (pp. 137~146)
ビスフェノールF、内分泌かく乱物質、マスタード、生成経路
5. Assessment of the migration potential of nanosilver from nanoparticle-coated low-density polyethylene food packaging into food simulants (pp. 167~178)
ナノ銀、低密度ポリエチレン、LDPE、包装、移行
地域 その他
国・地方 その他
情報源(公的機関) その他
情報源(報道) Food Additives & Contaminants: Part A
URL http://www.tandfonline.com/toc/tfac20/33/1