食品安全関係情報詳細
資料管理ID | syu04240990301 |
タイトル | Journal of Food Protection (Vol.78 , No. 2 , February 2015)に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード |
資料日付 | 2015年2月1日 |
分類1 | - |
分類2 | - |
概要(記事) | Journal of Food Protection (Vol.78 , No. 2 , February 2015)に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。 1.Effect of Water Activity , Temperature , and Mixed Fungal Spore Interactions on Ochratoxin A Production by Aspergillus carbonarius (pp. 376~382) ギリシャ、アスペルギルス・カルボナリウス、in vitro、オクラトキシンA、水分活性、温度 2. Identification and Inhibition of Histamine-Forming Bacteria in Blue Scad (Decapterus maruadsi) and Chub Mackerel (Scomber japonicus) (pp. 383~389) 中国、ムロアジ、マサバ、ヒスタミン産生細菌 3. Bioconcentration Factors and Potential Human Health Risks of Heavy Metals in Cultivated Lentinus edodes in Chengdu , People’s Republic of China (pp. 390~395) 中国、成都、栽培シイタケ、重金属、生体濃縮 4. Postharvest Correlation between Swordfish (Xiphius gladius) Size and Mercury Concentration in Edible Tissues (pp. 396~401) 米国、メカジキ、水銀蓄積 5. Seek and Destroy Process: Listeria monocytogenes Process Controls in the Ready-to-Eat Meat and Poultry Industry (pp. 436~445) 米国、非加熱喫食用肉製品、RTE食品、リステリア・モノサイトゲネス、製造工程管理 、殺菌 6. Prevalence and Risk Factors for Toxoplasma gondii Infection in Meat Animals and Meat Products Destined for Human Consumption (pp. 457~476) 米国、生肉製品、トキソプラズマ・ゴンディ、感染リスク、定量評価 |
地域 | その他 |
国・地方 | その他 |
情報源(公的機関) | その他 |
情報源(報道) | Journal of Food Protection |
URL | http://www.ingentaconnect.com/content/iafp/jfp/2015/00000078/00000002;jsessionid=2s8j4len8aat8.alexandra |