食品安全関係情報詳細

資料管理ID syu04120900301
タイトル Journal of Food Protection (Vol. 77 , No. 8 , August 2014)に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード
資料日付 2014年9月26日
分類1 -
分類2 -
概要(記事)  Journal of Food Protection (Vol. 77
, No. 8
, August 2014)に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。
1. Survival of Salmonella Tennessee
, Salmonella Typhimurium DT104
, and Enterococcus faecium in Peanut Paste Formulations at Two Different Levels of Water Activity and Fat (pp. 1252~1259)
米国、ピーナッツバター、サルモネラ・テネシー、サルモネラ・ティフィムリウムDT104、エンテロコッカス・フェシウム、水分活性、脂質
2.Identification of O Serotypes
, Genotypes
, and Virulotypes of Shiga Toxin?Producing Escherichia coli Isolates
, Including Non-O157 from Beef Cattle in Japan (pp. 1269~1274)
日本、肉用牛、志賀毒素産生性大腸菌、O血清型、遺伝子型、毒素型
3.Gaps in Food Safety Professionals’ Knowledge about Noroviruses (pp. 1336~1341)
米国、ノロウイルス、食品安全専門家、知識格差
4. Creating Student Sleuths: How a Team of Graduate Students Helped Solve an Outbreak of Salmonella Heidelberg Infections Associated with Kosher Broiled Chicken Livers (pp. 1390~1393)
米国、コーシャ(ユダヤ式の)鶏レバー、サルモネラ・ハイデルベルグ、集団感染症、疫学調査
地域 その他
国・地方 その他
情報源(公的機関) その他
情報源(報道) Journal of Food Protection
URL http://www.ingentaconnect.com/content/iafp/jfp/2014/00000077/00000008;jsessionid=7qp8raqphdinh.alice