食品安全関係情報詳細
資料管理ID | syu04120870301 |
タイトル | Journal of Agricultural and Food Chemistry(Vol.62 ,No.27 ,2014年7月9日) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード |
資料日付 | 2014年9月24日 |
分類1 | - |
分類2 | - |
概要(記事) | Journal of Agricultural and Food Chemistry(Vol.62 ,No.27 ,2014年7月9日) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。 1.Characterization of Titanium Dioxide Nanoparticles in Food Products: Analytical Methods To Define Nanoparticles(pp.6285~6293) ナノ粒子、二酸化チタン、食品添加物 2.Comparison of Fumonisin Contamination Using HPLC and ELISA Methods in Bt and Near-Isogenic Maize Hybrids Infested with European Corn Borer or Western Bean Cutworm(pp.6463~6472) フモニシン、害虫抵抗性遺伝子組換えトウモロコシ、準同質遺伝子系統ハイブリッドトウモロコシ、セイヨウアワノメイガ、ネキリムシ、ヤガ 3.Reduction of Carcinogenic 4-Methylimidazole in a Caramel Model System: Influence of Food Additives(pp.6481~6486) 4-メチルイミダゾール(4-MI)、カラメル、食品添加物 |
地域 | その他 |
国・地方 | その他 |
情報源(公的機関) | その他 |
情報源(報道) | Journal of Agricultural and Food Chemistry |
URL | http://pubs.acs.org/toc/jafcau/62/27 |