食品安全関係情報詳細

資料管理ID syu04120870301
タイトル Journal of Agricultural and Food Chemistry(Vol.62 ,No.27 ,2014年7月9日) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード
資料日付 2014年9月24日
分類1 -
分類2 -
概要(記事)  Journal of Agricultural and Food Chemistry(Vol.62
,No.27
,2014年7月9日) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。
1.Characterization of Titanium Dioxide Nanoparticles in Food Products: Analytical Methods To Define Nanoparticles(pp.6285~6293)
ナノ粒子、二酸化チタン、食品添加物
2.Comparison of Fumonisin Contamination Using HPLC and ELISA Methods in Bt and Near-Isogenic Maize Hybrids Infested with European Corn Borer or Western Bean Cutworm(pp.6463~6472)
フモニシン、害虫抵抗性遺伝子組換えトウモロコシ、準同質遺伝子系統ハイブリッドトウモロコシ、セイヨウアワノメイガ、ネキリムシ、ヤガ
3.Reduction of Carcinogenic 4-Methylimidazole in a Caramel Model System: Influence of Food Additives(pp.6481~6486)
4-メチルイミダゾール(4-MI)、カラメル、食品添加物
地域 その他
国・地方 その他
情報源(公的機関) その他
情報源(報道) Journal of Agricultural and Food Chemistry
URL http://pubs.acs.org/toc/jafcau/62/27