食品安全関係情報詳細
資料管理ID | syu04120810301 |
タイトル | Journal of Agricultural and Food Chemistry(Vol.62 ,No.31 ,2014年8月6日) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード |
資料日付 | 2014年9月24日 |
分類1 | - |
分類2 | - |
概要(記事) | Journal of Agricultural and Food Chemistry(Vol.62 ,No.31 ,2014年8月6日) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。 1.Presence of Ochratoxin A (OTA) Mycotoxin in Alcoholic Drinks from Southern European Countries: Wine and Beer(pp.7643~7651) オクラトキシンA、マイコトキシン類、ビール、ワイン 2.Potential Protective Effect of l-Cysteine against the Toxicity of Acrylamide and Furan in Exposed Xenopus laevis Embryos: An Interaction Study(pp.7927~7938) アクリルアミド、フラン、システイン、アフリカツメガエル 3.Safety Assessment of the Biogenic Amines in Fermented Soya Beans and Fermented Bean Curd(pp.7947~7954) 豆腐、発酵大豆、生体アミン、食品安全 |
地域 | その他 |
国・地方 | その他 |
情報源(公的機関) | その他 |
情報源(報道) | Journal of Agricultural and Food Chemistry |
URL | http://pubs.acs.org/toc/jafcau/62/31 |