食品安全関係情報詳細

資料管理ID syu04120810301
タイトル Journal of Agricultural and Food Chemistry(Vol.62 ,No.31 ,2014年8月6日) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード
資料日付 2014年9月24日
分類1 -
分類2 -
概要(記事)  Journal of Agricultural and Food Chemistry(Vol.62
,No.31
,2014年8月6日) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。
1.Presence of Ochratoxin A (OTA) Mycotoxin in Alcoholic Drinks from Southern European Countries: Wine and Beer(pp.7643~7651)
オクラトキシンA、マイコトキシン類、ビール、ワイン
2.Potential Protective Effect of l-Cysteine against the Toxicity of Acrylamide and Furan in Exposed Xenopus laevis Embryos: An Interaction Study(pp.7927~7938)
アクリルアミド、フラン、システイン、アフリカツメガエル
3.Safety Assessment of the Biogenic Amines in Fermented Soya Beans and Fermented Bean Curd(pp.7947~7954)
豆腐、発酵大豆、生体アミン、食品安全
地域 その他
国・地方 その他
情報源(公的機関) その他
情報源(報道) Journal of Agricultural and Food Chemistry
URL http://pubs.acs.org/toc/jafcau/62/31