食品安全関係情報詳細
資料管理ID | syu04100840301 |
タイトル | Journal of Agricultural and Food Chemistry(Vol.62 ,No.24 ,2014年6月18日) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード |
資料日付 | 2014年8月27日 |
分類1 | - |
分類2 | - |
概要(記事) | Journal of Agricultural and Food Chemistry(Vol.62 ,No.24 ,2014年6月18日) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。 1.Determination of Grayanotoxins in Honey by Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry Using Dilute-and-Shoot Sample Preparation Approach (pp.5485~5491) グラヤノトキシン、ハチミツ、希釈直打ち法 2.Effect of Almond Processing on Levels and Distribution of Aflatoxins in Finished Products and Byproducts (pp.5707~5715) アフラトキシン、アーモンド、シロップ、ヌガー |
地域 | その他 |
国・地方 | その他 |
情報源(公的機関) | その他 |
情報源(報道) | Journal of Agricultural and Food Chemistry |
URL | http://pubs.acs.org/toc/jafcau/62/24 |