食品安全関係情報詳細

資料管理ID syu04100840301
タイトル Journal of Agricultural and Food Chemistry(Vol.62 ,No.24 ,2014年6月18日) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワード
資料日付 2014年8月27日
分類1 -
分類2 -
概要(記事)  Journal of Agricultural and Food Chemistry(Vol.62
,No.24
,2014年6月18日) に掲載された食品安全関係情報の表題及びキーワードは以下のとおり。
1.Determination of Grayanotoxins in Honey by Liquid Chromatography Tandem Mass Spectrometry Using Dilute-and-Shoot Sample Preparation Approach (pp.5485~5491)
グラヤノトキシン、ハチミツ、希釈直打ち法
2.Effect of Almond Processing on Levels and Distribution of Aflatoxins in Finished Products and Byproducts (pp.5707~5715)
アフラトキシン、アーモンド、シロップ、ヌガー
地域 その他
国・地方 その他
情報源(公的機関) その他
情報源(報道) Journal of Agricultural and Food Chemistry
URL http://pubs.acs.org/toc/jafcau/62/24